Despre noi

           De ce Moments by SaraFoto ? Pentru ca viata este alcatuita din momente, fie ele bune sau mai putin. Dar noua Dumnezeu ne-a dat sansa sa fim alaturi de cei care ne aleg in momentele lor frumoase, de bucurie, placute. Indiferent ca este vorba de nasterea unui copil suntem acolo sa surprindem inca din primele zile aceasta minune mica venita pe lume intr-o familie care se bucura, prin sedinta foto de nou nascut . Cand creste copilul tau sunt momente pe care vei vrea sa le imortalizezi si de care sa te bucuri si peste ani cand el devine adolescent si mai apoi un adult. Suntem acolo cand un barbat si o femeie se indragostesc si decid sa formeze o familie, prin sedinta foto de cuplu si mai apoi la nunta care este un moment major in viata fiecaruia. Surprindem momente din cadrul unei familii prin sedinte foto de familie, momente frumoase, unice care sa starneasca si peste ani amintiri placute, sa aduca un zambet pe fata si care sa incante sufletul.
Cand vine vorba de nunta consideram ca suntem mai mult decat simplii fotografi, suntem acolo pentru a-ti face ziua mai frumoasa, mai usoara, sa-ti aducem un zambet pe fata (in mijlocul unei zile tumultoase, incarcate si obositoare) si a te ajuta sa te bucuri de aceea zi speciala la care ai visat de mult, pt care ai lucrat uneori chiar si mai mult de un an. Pentru ca ziua ta este importanta noi suntem gata sa dam tot ce avem mai bun ca sa-ti aduci aminte cu placere si bucurie de momentele importante.

 

       Dan & Nicole 

Tel: (+4)0743/30.13.61

      (+4)0740/93.00.83

Moments-by-SaraFoto_despre-noi
 

Marturii ale clientilor nostrii

 Ovidiu + Raluca

Amore, more, ore, re
(prin iubire, prin comportament, prin vorbe si prin fapte)

Se spune ca pana ce nu devii parinte, cel mai important si frumos lucru in viata aceasta e momentul in care te casatoresti ! Si bineinteles ca atunci ii vrei aproape pe cei mai apropiati, pe cei care te-au facut sa razi cand in suflet iti ploua, pe cei care ti-au impartasit fiecare bucurie ca si cum ar fi a lor; adica pe cei care-ti fac viata mai frumoasa, pe cei care ti-au dovedit la un moment dat, intr-un fel sau altul, ca merita sa-i lasi aproape de inima ta. Printre ei, cei iubiti si dragi se afla si altii… Unii sunt invitati, altii sunt doar la serviciu, facandu-si meseria.
Asa sunt si Nicole si Dani. In fiecare Sambata, Duminica iau parte la cel mai important moment din viata unor oameni care i-au ales pe ei sa imortalizeze momentul! Asa se pare!  De fapt, realitatea e cu totul alta! Ei reusesc, printr-o modalitate straina noua :), sa cucereasca fiecare pereche pe care o fotografiaza. Reusesc sa treaca din categoria oamenilor aflati la serviciu, in cea a oamenilor apropiati sufletului, a celor care ti-au facut viata mai frumoasa! Asa a fost la noi si suntem siguri ca nu poate fi altfel cu ceilalti. Dani si Nicole sunt cea mai frumoasa dovada ca dragostea nu cunoaste manie si suparare. Cu ei nu ai cum sa ai probleme in ziua nunti sau in preajma ei! Nu ai cum sa nu razi si de ce merge altfel decat iti doreai, caci au talentul sa gaseasca frumosul in fiecare lucru. Te fac sa uiti de emotii, de stres si orice altceva ar putea sa-ti strice dispozitia. Sunt veseli, energici, joviali si glumeti ! Sunt tot timpul bine intentionati si isi doresc mereu sa-ti fie pe plac, iar astfel incearca tot timpul sa te surprinda cu diferite amanunte; amanunte la care probabil nici nu te gandeai ca sunt capabile sa-ti provoace atata veselie sau chiar fericire uneori !

Si acestia sunt ei ca oameni! Ca fotografi… sunt profesionisti desavarsiti! In ceea ce priveste fotografiile facute de ei, cuvintele noastre ar fi de prisos… albumele noastre sunt dovada! 🙂

Asadar: amore, more, ore, re!

 

Paul + Ioana

Fiecare cuplu de miri isi doreste ca ziua nuntii lor sa fie perfecta !
Asa cum au visat;
ma rog, de cele mai multe ori, asa cum a visat MIREASA 🙂
Prin dansul mirilor imi revine fericirea de a contribui la fericirea lor de moment. Emotii, presiune, stres cauzat de potrivirea pasilor invatati pe muzica, coroborate cu tinutele de mire-mireasa si ochii curiosi ai invitatilor. Si iata ca exista posibilitatea de anu iti mai aminti nimic din tot ce a insemnat acel dans in acel moment special.
Aici intervine SaraFoto !
Voi reusiti sa faceti amintirea o eternitate ! Fie ca e vorba de figuri si pozitii in dansul mirilor, fie ca e vorba de splendoarea tortului, fie ca e vorba de tot ce e mai frumos, mai amuzant si mai emotionant din ziua magica a fiecarui cuplu de indragostiti, impreuna cu voi sedimentam amintirile.
Cuvinte enumerate, fraze aglomerate, emotie… Acestea in ideea accentuarii calmului, simplitatii si a destinderii cu care ne-am jucat noi, Paul si Ioana alturi de Dan si Nicole care s-a gandit la noi si ne-a transmis multa energie pozitiva, dandu-ne un mare exemplu de curaj si iubire demn de urmat in noua viata de familie. Mai personal si fara a denatura adevarul din pricina euforiei momentului, fara sprijinul total primit de la Dan in ziua dinaintea nuntii si in ziua nuntii, nu am fi vut o NUNTA PERFECTA !
V-am simtit aproape de cand inca nu va cunosteam, ci doar vazusem arta pe care o expuneti prin fotografii. Erau peste 2 ani inaintea nuntii si am inceput planurile de nunta cu voi si la Viena intregim inelul mariajului tot cu voi.
V-am simtit si mai aproape cand doar discutam prin mijloace electronice, netransmitatoare de emotii precum o convorbire telefonica sau mai mult, o intalnire. Eram atat de entuziasmati incat asteptam ca doi copii sa va cunoastem. Ne-am zis ca doar niste oameni extraordinari pot sa se exprime prin arta atat de extraordinar precum va exprimati voi.
V-am simtit prieteni cand ne-am intalnit pentru ca discutiile nu s-au rezumat la business, ci pe voi v-a intersat sa ne cunoasteti pentru a evidentia ce e maifrumos la noi. Ne-a placut foarte mult asta si o perioada, in cercul de prieteni – unii carcotasi financiari – doar v-am laudat pentru felul minunat de a va comporta cu noi.
V-am simtit familie cand ne-ati oferit sprijinul, adica exact atunci cand totul era haos. Cine amai organizat o nunta in cel mai mic detaliu, ca mai apoi sa fie si personaje principale, stie ce afirm.

 

Nicodim +Raluca

     Cu totii stim, sau daca nu stiti veti afla, ca organizarea evenimentului casatoriei, iti poate atrage privirea de la lucrurile importante care urmeaza sa se intample si iti transforma ceea mai importanta zi a vieti tale intr-o palida reflectie a unui eveniment perfect, perceput de tine si de cei din jurul tau.
Nu vrem ca aceasta zi sa devina un cliseu, ci din potriva o traire sincera, emotionala, a unui eveniment unic plin de insemnatate si dragoste fata de persoana cu care iti vei petrece restul vieti si fata de cei care au venit sa fie partasi la fericirea noastra.  Aici ati intervenit voi!
       Simpla voastra prezenta a destins atmosfera, a dat incredere, a condimentat si a transformat o zi in care trebuia sa fim pe placul tuturor, intr-o zi in care am radiat de buna dispozitie, emotii sincere, stiind ca fiecare clipa a primei zile din restul vieti noastre este imortalizata in cele mai expresive si profesioniste pagini, impreuna transformandu-se in povestea de dragoste captata in cadrele care alcatuiesc albumul nostru de nunta.
La tot ce pot sa ma gandesc acum este emotia cu care voi rasfoi acest album acum, si chiar si peste 25 de ani, vibrand in culoarea care ne va umple sufletele de aceiasi emotie pe care am trait-o la cel mai frumos eveniment din viata noastra.